Hjälte i vardagen (ggr 2)

Jaha, vad har hänt sen sist? Faktiskt ganska mkt och spännande saker! Ebba tycker att det snart är sommar, det tycker inte jag! Hon längtar till lördag, jag längtar till imorgon (fredag). Kommer ni ihåg att jag har kommenterat att ebba har tittat på sherlock holmes typ 10 ggr sen i fredags? Jag blev så sugen att jag letade upp den jag med. Jag har sett den en gång innan, men den är ju faktiskt riktigt bra! Och någon sa att det ska komma en 2:a, det låter väl bra ebba!? :D


Ebba beklagar sig över att hon inte har så intressant liv, och att det går ut över min blogg. Jaha, men se då till att skaffa ett intressantare liv! Det är väl inte så svårt? :P
Sist men verkligen inte minst så måste jag berätta att Ebba Petersson räddade en katt ifrån att dö igår! Helt sjukt, ebba är grym! Katten låg på tågspåret, så ebba bara hoppade ner på spåret och kastade upp katten till emmi. Sen så fick emmi dra upp ebba från spåret, och det var precis att hon hann få upp henne innan tåget kom och krossade henne. Jätteläskigt! Synd att ingen filmade det. ;)

Edit: Jag har glömt att framföra röstningsresultatet. Det står iaf klart att Emmi faktiskt är bäst. Hon vann med 3-0 mot sig själv! Grattis säger vi till henne! :)

SnälleTim

Jag glömde ju berätta att jag var sjuuukt snäll igår. Jag var på väg till min buss i Lund, och då kommer det fram en främmande kille till mig o börjar prata med mig. Han hade tydligen blivit av med sin plånbok som innehöll 700kr. Han undrade om jag kunde ge honom pengar till bussen. Så jag gav honom femtio kronor. Jag tror inte på Karma och sånt... Men detta är ju ett ypperligt tillfälle att bli överbevisad. Så kom igen Karma, prove me wrong plz! ;D

är emmi en bäst?

Jaha, äntligen har min blogg gjort någon nytta :D Ebba vågar inte skriva något i sin blogg, för jag bara "dödar" hennes inlägg då! Mouwwhahahha!
Ebba tittade på Sherlock Holmes, Igen. Och Emmi färgade hennes hår, Igen. Jag undrar om det blev snyggt. Ebba säger att det börjar bli lite bättre iaf...

Jag heter Tim, idag klippte min frisör mitt hår. Sen sa hon att hon hade klippt en hel peruk! Så mkt hår låg det på golvet. Och ja, just det. Vi ska ha en omröstning, alla som tycker att Emmi är bäst skriver "Bäst" i kommentar, alla som inte tycker hon är bäst skriver "Inte bäst" i kommentar. Man får bara rösta en gång!
Lycka till emmi :)

Ebba hatar och Ebba saknar

Igår natt och igår på dagen var ebba ganska lycklig. Hon gillade lite allt möjligt, bland annat sin fulla syster. Men sen på kvällen så vände allt! Ebba hatade allt o alla, förutom Kimpa. Kimpa ringde och var antingen riktigt full eller riktigt bakis (beroende på när hon ringde). Jag tror att Kim och Ebba ska mysa, för de saknar varandra, jättemkt! En annan sak som hon saknade igår var Facebook, Ebba hade nämligen varit utan fb i en vecka. Fattar ni ebba utan fb i en vecka? Jag är glad att jag inte varit i närheten ;) Men som tur var så har ebba fått gå in på fb nu igen :)

MammaMysKväll

Igårkväll hade ebba myskväll med sin mamma! Hon åt den bästa maten och tittade på de bästa filmerna. Det låter kul, ebbas mamma är kulig :) Sen kom emmi hem och så tittade de på en film till, the one and only sherlock holmes!
Klockan 1 skulle ebba försöka sova, hur tror vi att detta gick? Just det, inte alls bra. Hon gick säkert inte o la sig förrän jättelång tid efter, och sen kunde hon säkert inte somna på aslänge heller. Det är lite synd om lilla ebba. Men tur då att hon hade den bästa myskvällen innan! :D
Själv har jag spelat match idag, skittidigt. Jag fick gå upp klockan 7, på en lördag :-O Och ikväll ska jag äta sushi, typ för första gången. Jag ska lära mig att äta med pinnar, det ska bli kul! Så länge jag inte petar ut någons ögon. :)
Sova middag

timsbloggpunktblogg.blogg.se vs. emmisbloggpunktblogg.blogg.se

Tycker ni att ebbas blogg är rolig att läsa? Då kommer ni tycka detta är hundra ggr bättre! :D
Och skulle ni konstigt nog (ellerhur ebba, det vore jättekonstigt...) tycka att ebbas blogg är tråkig att läsa så kommer ni börja läsa den igen ändå, bara för att allt (nästan) jag skriver här kommer vara handla om ebbas blogginlägg!
Jag satsar på att bli lika stor som Kenza, bara så ni vet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0